Verjaardag 90 jaar? Maak het feest compleet met een lied!

Verras oma met een lied op haar 90ste verjaardag!

Maatwerk
Maatwerk

Alle liedteksten volledig op maat voor de hoofdpersoon.

Kwaliteit
Kwaliteit

Al meer dan 20 jaar ervaring bij vele feestelijke gelegenheden.

Bezorgkosten
Bezorgkosten

In omgeving Haarlem geen bezorgkosten.

Hoe gaan we de 90ste verjaardag voor jouw dierbare oma of opa onvergetelijk maken?

Wat gaan we doen voor de 90ste verjaardag van oma? Hoe kunnen we haar een gedenkwaardige dag bezorgen? Wat voor cadeau moeten we geven? We willen haar in het zonnetje zetten, maar hebben geen idee hoe.

Ik ben Jacob Kooimans van STS Singing Telegram Services en ik zing per jaar meer dan 100 op maat geschreven Zingende Telegrammen op verjaardagen, bruiloften, afscheidsfeestjes en bedrijfsevenementen, en dat al meer dan 20 jaar.

90 jaar, of het nu om een man of een vrouw gaat, is natuurlijk een prachtige leeftijd om te mogen beleven! Alle reden om terug te blikken op een lang en hopelijk gezond leven. Reden voor een groot of klein feest. Reden om alle hoogtepunten nog eens de revue te laten passeren; het liefst zingend. Deze generatie is opgegroeid met repertoire waar de jongeren onder ons nog nooit van gehoord hebben. Als Zingende Postbode zing ik op deze 90ste verjaardag graag op melodieën uit de oude doos. Alles helemaal op maat. Oud is goud en een persoonlijker en gedenkwaardiger cadeau kan hij of zij zich niet wensen voor deze geweldige verjaardagsmijlpaal.


Pita H.
Pita H.
15:34 10 Mar 24
Heel professioneel heeft Jacob met de gestuurde input 2 zelfgemaakte liedjes over het leven van mijn vader gemaakt. En deze heel mooi gezongen op de 90e verjaardag van mijn vader en opa Piet vorige week zaterdag. Het was ontroerend, hilarisch en een feest van herkenning. Om op deze manier in het zonnetje gezet te worden is echt een aanrader! Dit gun je iedere jarige job. Communicatie verliep prima en Jacob, als zingende postbode, kwam precies op de afgesproken tijd langs en is echt een zeer ervaren entertainer. Alle gasten en natuurlijk vooral mijn vader hebben zeer genoten van dit optreden, als verrassing, op zijn verjaardagsfeest. Dank je wel voor dit onvergetelijke moment!
A
A
18:33 18 Jan 24
Leuker kun je het niet krijgen op je feest.Jacob weet in no-time de boel flink aan het lachen te krijgen.Een kraker van jewelste.Jacob bedankt en ik hoop tot de volgende komische sketch.Anton
Trudy van G.
Trudy van G.
08:49 18 Jan 24
Jacob Kooiman van Singing Telegram Services kwam op het 60-jarig huwelijk van Hans en Riet binnenvallen. Wat een spektakel, wat hebben we gelachen, wat raakte hij met heel veel humor een stukje van hun leven aan. Wij hebben ervan genoten, een onvergetelijke herinnering hebben wij samen gemaakt.Dankjewel Jacob
J.M. S.
J.M. S.
12:39 26 Jul 23
Het optreden van Jacob was een groot succes. Hij bracht het telegram stijlvol, met veel humor en enthousiasme.Men had een heerlijke avond.Martin en Tineke Schröder

Waarom zou je entertainment cadeau doen aan de 90 jarige?

  • Het maakt de levensloop van de 90 jarige man of vrouw tot het onderwerp van een ludiek optreden
  • Opa of oma staat meteen goed in het middelpunt van het feest.
  • Bij de gasten en de 90 jarige zullen herinneringen bovenkomen en zorgen voor een dankbaar gespreksonderwerp na afloop
  • Met dit idee heb je meteen een goed cadeau
  • De feeststemming op de verjaardag zit er onmiddellijk in
verjaardagslied 90 jarige

Oma of opa 90 jaar oud geworden? Gefeliciteerd! Geef een verjaardagslied met op maat geschreven teksten

Een verjaardag vieren is voor iemand die 90 jaar wordt een speciaal moment. Waar is de tijd gebleven? Deze respectabele leeftijd is daarom de gelegenheid bij uitstek om iets verrassends te organiseren. Een oorkonde is leuk, maar met een Zingend Telegram haal je iets in huis wat de 90 jarige en de gasten niet snel zullen vergeten. De postbode valt met de deur in huis en zorgt bij binnenkomst meteen al voor de nodige consternatie. Na zijn geestige introductie zingt hij speciaal op maat gedichte liedjes met behulp van gegevens die van te voren over de 90 jarige zijn verstrekt. Op de geschreven teksten gebruikt hij vrolijke en toegankelijke muziek. Vanwege de hoge leeftijd van de hoofdpersoon kun je erop rekenen dat het optreden bovendien een nostalgisch tintje krijgt. De muzieknummers klinken uit het nostalgische muziekkoffertje van de Zingende Postbode. In ieder geval belooft het een onvergetelijke 90 jaar verjaardag te worden!


Hoe overtref ik je verwachtingen met dit 90 jaar verjaardag idee?

Feedback
Je verstrekt mij de input over de 90-jarige:

zijn of haar bijzonderheden,
levensperikelen en kwaliteiten.

Muziek
Met jouw input

schrijf ik de liednummers speciaal op maat toegespitst op de 90 jarige hoofdpersoon. Ik gebruik vrolijke en toegankelijke muziek.

Cadeau
Tip: geef dit cadeau

samen met de familie, zodat je de kosten kunt delen.

Een hartverwarmend en grappig optreden op de verjaardag van iemand die 90 jaar wordt

Is het feest in een zaaltje, een restaurant of lekker intiem in de huiselijke sfeer? De Zingende Postbode komt overal, dus laat maar weten. Over een 90 jarige valt vast en zeker veel te vertellen. De gezongen ‘gedichten’ zijn dus gevuld met al die onbetaalbare herinneringen en hoogtepunten die de hoofdpersoon op dit moment suprême niet had verwacht. Alle ups en downs uit het leven kunnen tijdens dit optreden de revue passeren. Vanzelfsprekend zal de nodige dosis humor niet ontbreken. De liednummers zitten vol met grappige woordspelingen en hartverwarmende verjaardagswensen van de afzenders.

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor een verjaardag van 90 jaar in de huiselijke sfeer, maar ook op een andere leuke feestlocatie. Een optreden is natuurlijk mogelijk voor alle leeftijden en bijzondere gebeurtenissen. Kijk op Veel gestelde vragen voor meer informatie over de werkwijze en de kosten.

Postbezorger Jacob Kooimans:

“Verkleed als postbezorger val ik op het verjaardagsfeest van de 90 jarige met de deur in huis, maak ik op natuurlijke en geestige wijze verbinding met het aanwezige publiek en barst vervolgens los in weergaloos gezang.

De begeleidende muziek met een uitstekende sound klinkt uit het nostalgische muziekkoffertje dat om mijn schouder hangt.

Ik verzorg op het feest een originele en onvergetelijke act waarin de 90 jarige zelf de wervelende hoofdrol speelt. Dit hilarische belevenis cadeau zal de gasten ontroeren of ze komen niet meer bij van het lachen. Na afloop van deze spectaculaire opvoering zal het feest een welhaast onomkeerbare feestelijke wending nemen. Laat de 90 jarige hoofdpersoon, de gasten en jezelf eens vermakelijk genieten van een sketch waar de mensen nog lang over napraten.”

Zingende postbode Jacob Kooimans
Jacob Kooimans maakt op natuurlijke en geestige wijze verbinding met het publiek. 🙂

Waarover kan een Zingend Telegram gaan als iemand zijn of haar 90ste verjaardag viert?

Mensen die de hoge leeftijd van 90 jaar halen, zijn de echt sterken onder ons. Oftewel de ‘ouwe taaien’. Ze houden hun lichaam gezond met wandelen, fietsen of gym, of hun hersenen actief met sociale contacten, kaarten, en sommigen zelfs met computer of internet!

Met een Zingend Telegram kun je in de liedjes bij een 90 jaar verjaardag de jarige ook waarderen voor diens positieve karakter eigenschappen: vrolijk, vol humor, energiek, sociaal

Maar met een Zingend Telegram kun je de hoofdpersoon ook een milde spiegel voorhouden met diens minder positieve karakter eigenschappen: de Eigenwijze Kwibus, de IJdeltuit,  de Mopperkont, etc.


Niet goed? Geld terug!

Ik sta 100% garant voor de kwaliteit van mijn Zingende Telegrammen. Ik zing al meer dan 20 jaar op allerlei feestelijke gelegenheden en altijd zijn mijn klanten tevreden over het resultaat.

Mocht je toch niet tevreden zijn, dan hoef je me dat alleen maar per mail te melden en dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug.

Tevredenheidsgarantie

Reacties van 90 jarige Zingend Telegram ontvangers of hun afzenders

Anny 90

Ons mam zag erg op tegen het vieren van haar 90ste verjaardag. Door de komst van STS singing telegram services Jacob werd het een echt feest en een gezellig samenzijn. Voor haar onvergetelijke liedjes en de grappige presentaties zullen ons altijd bij blijven. Een applaus voor Jacob. Bedankt!

Barbara 90 jaar

Mede dankzij jou kunnen we terug kijken op een bijzonder gezellige middag ter gelegenheid van de 90e verjaardag van mijn moeder. Jacob Kooiman van STS is een hartelijke persoonlijkheid van wiens optreden wij iedere keer opnieuw weer erg genieten. De liedteksten waren ook deze keer weer bijzonder geslaagd. Onze complimenten! Graag tot een volgende gelegenheid….

Chris 90 jaar

Beste Jacob, Bedankt voor het fantastische optreden ter gelegenheid van de 90e verjaardag van (o)pa Chris! Het was, zoals hij zelf zegt “de avond van z’n leven”. Het was een zeer geslaagde intermezzo op die avond. Ook de aanwezigen hebben genoten en er waren er verschillende bij die jou in de toekomst graag willen boeken!…

Catrinus 90 jaar

Hallo Jacob Wat een geweldig cadeau hebben wij, door jouw toedoen, kunnen geven aan onze vader, Catrinus Bergsma, die vorige week 90 jaar werd!! Hij, maar ook onze moeder, heeft het er de hele middag en avond nog over gehad. Wat hebben ze gelachen!! En wij ook natuurlijk, alle dingen die ik benoemd had kwamen…

Toos 90 jaar

Beste Jacob, Wat een super act heb je gegeven voor de 90ste verjaardag van mijn moeder: van jong (12) tot oud (97) hebben we het er een maand later nog over en genieten na via het gemaakte filmpje. Ongelooflijk bedankt voor dit geweldige optreden en het plaatsen van mijn moeder in zo’n grappig middelpunt op…

Zie meer blije gezichten in Jacob’s Gastenboek >