30 jaar geworden? Idee voor een origineel verjaardagsfeest nodig?

Verras dat feestvarken met een Zingend Telegram!

 Maatwerk
Maatwerk

Alle liedteksten volledig op maat over de hoofdpersoon.

 Kwaliteit
Kwaliteit

Al meer dan 20 jaar ervaring bij vele feestelijke gelegenheden.

 Bezorgkosten
Bezorgkosten

In omgeving Haarlem geen bezorgkosten.

Feliciteer die 30 jarige en verras hem of haar met een origineel verjaardagsfeest

Hoe gaat we dat verjaardagsfeest origineel en gedenkwaardig maken? Wat voor cadeau gaan we geven? Hoe gaan we die 30 jarige verrassen? Misschien organiseer je wel een surprise party, maar wanneer komt de echte verrassing?

30 jaar is nou typisch zo’n verjaardag waar natuurlijk extra aandacht aan besteed moet worden. ‘Dertig’ begint al aardig serieus te klinken. Het is vaak niet eens een makkelijke leeftijd. Hij of zij zou zomaar in een ‘dertigersdip’ of ‘dertigersdilemma’ kunnen zitten. Het jongere broertje van de midlife crisis is veelbesproken in deze leeftijdsklasse. Het is de fase in je leven waarin je je afvraagt wat je eigenlijk met je leven wilt. Ga ik carrière maken of de wereld rondreizen? Neem ik kinderen of geiten? Koop ik zo’n stoere Golf cabrio of een bakfiets? Wat een keuzevrijheid hebben die dertigers tegenwoordig. Gefeliciteerd! Of toch niet? Help, ik heb keuzestress! Leuk onderwerp voor een Zingend Telegram trouwens. Heb je meteen een superleuk cadeau.

Ik ben Jacob Kooimans van STS Singing Telegram Services en ik zing per jaar meer dan 100 op maat geschreven Zingende Telegrammen op verjaardagen, bruiloften, afscheidsfeestjes en bedrijfsevenementen, en dat al meer dan 20 jaar.Pamela de Jong
Pamela de J.
15:01 12 Aug 19
Onze vriendin Karin wordt 15 augustus 50 jaar en 11 augustus gaf ze haar feestje , we hebben ontzettend genoten van deze act, echt hilarisch, soms zat Karin met dichtgeknepen billen, maar dat mocht de pret niet drukken. Bedankt Jacob !! T was TOP(Translated by Google)Our friend Karin will be 50 years old on 15 August and 11 August she gave her party, we really enjoyed this act, really hilarious, sometimes Karin was crammed with buttocks shut, but that didn't spoil the fun. Thank you Jacob !! T was TOP
Jack-lynn Hoogendoorn
Jack-lynn H.
12:28 04 Aug 19
30 juli heeft mijn man zijn 50ste verjaardag gevierd.En wat een succes is dit geworden door het optreden van STS Jacob.Zoveel humor. Mijn man en onze gasten hebben zich doodgelachen.Jacob je bent voorlopig nog het onderwerp van het gesprek.Dank je wel voor jouw super optreden.(Translated by Google)July 30 my husband celebrated his 50th birthday.And what a success this has become through the performance of STS Jacob.So much humor.My husband and our guests laughed to death.Jacob you are still the subject of the conversation.Thank you for your super performance.
AwareMom
AwareMom
19:32 22 Jul 19
Ik had er naar uitgekeken en dacht wel dat t’ leuk zou zijn maar dit, overtrof wel alles.Jacob wat kun jij mensen laten stralen met je prachtige teksten en je goede humor We hebben met zijn allen erg genoten van je optreden zeker mijn buurman Henk.(Translated by Google)I had been looking forward to it and thought it would be fun, but this surpassed everything.Jacob what can you make people shine with your beautiful lyrics and good humorWe all really enjoyed your performance, especially my neighbor Henk.
Silvia Schouten
Silvia S.
19:39 14 Jul 19
Was super leuk Leuk hoe jij de teksten in elkaar gezet hebEen aanrader voor elk feest(Translated by Google)Was super niceNice how you put the texts togetherA must for every party

Waarom zou je de 30 jarige een verjaardagslied cadeau doen?

  • Het maakt de levensloop van de 30 jarige hoofdpersoon tot het thema van een humoristisch optreden
  • Dit zal bij de gasten en het 30 jarige feestvarken vele herkenning oproepen
  • Dit zorgt voor een dankbaar gespreksonderwerp na afloop van de performance
  • Hij of zij staat meteen goed in het middelpunt van het verjaardagsfeest
  • De feeststemming zit er onmiddellijk in
  • Je hebt meteen een goed cadeau
origineel verjaardagsfeest 30 jaar

Iemand 30 jaar geworden? Gefeliciteerd! Nu nog een grappig intermezzo op het feest

Het feest komt eraan, maar er ontbreekt nog iets. Als je een surprise party hebt georganiseerd is het natuurlijk nóg leuker om de gasten erbij te betrekken. Laat iedereen wat input aanleveren en ik verwerk het tot een samenhangend geheel. Als de 30 jarige hoofdpersoon net is bijgekomen van de ‘overval’ van vrienden en familie komt een uur later ook nog de Zingende Postbode binnenvallen. Wordt het de schrik van z’n leven of zegt hij na afloop dat hij dat niet had willen missen? Je kunt ook zelf iets doen, maar pas op dat het geen tenenkrommende sketch wordt.


Hoe overtref ik jouw verwachtingen met dit 30 jaar verjaardag idee?

Je verstrekt mij de input over de 30-jarige:
Je verstrekt mij de input over de 30-jarige:

zijn of haar bijzonderheden,
levensperikelen en kwaliteiten.

Met jouw input
Met jouw input

schrijf ik de liednummers speciaal op maat toegespitst op de 30 jarige hoofdpersoon. Ik gebruik vrolijke en toegankelijke muziek.

 Tip: geef dit cadeau
Tip: geef dit cadeau

samen met een groep vrienden of met de familie, zodat je de kosten kunt delen.

Geef een Zingend Telegram cadeau aan je zoon of dochter die 30 wordt

Ook als ouders kun je natuurlijk zo’n origineel verjaardagsoptreden cadeau doen. Was je kind altijd al de ideale zoon of dochter, verdient hij of zij alle lof van de wereld of wordt het tijd voor een plagerijtje? 30 jarigen vinden zichzelf vaak al heel wat. Misschien is dit een leuk moment om hem of haar een toontje lager te laten zingen. Of hoger natuurlijk. In dit geval zal de Zingende Postbode het zingen voor zijn rekening nemen en mag de hoofdpersoon van het feest toekijken. Of toch niet helemaal? Als je 30 jaar wordt kan je alles verwachten. Dat het een knalfeest wordt is wel zeker.

Een origineel verjaardagsfeest met een lied voor de 30 jarige

Gefeliciteerd! Je hebt een bijzonder origineel cadeau gevonden voor de aanstaande 30 jarige. Met dit verjaardagscadeau zet je bovendien meteen het feest in gang. Bestel het alleen of met z’n allen en geniet van de voorpret. Verstrek ons een aantal karaktereigenschappen, eigenaardigheden of anekdotes over het 30 jarige feestvarken en wij maken er een hilarische verjaardagsact van. De vraag is natuurlijk of hij of zij het je in dank zal afnemen. Wees niet bezorgd. We houden rekening met je wensen. Wil je het braaf, ondeugend of confronterend? Laat maar weten. De hoofdpersoon gaat in ieder geval op wel zeer ongewone wijze gefeliciteerd worden en het zal hem of haar nog lang heugen.

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor een verjaardag van 30 jaar in de huiselijke sfeer, maar ook op een andere leuke feestlocatie. Een optreden is natuurlijk mogelijk voor alle leeftijden en bijzondere gebeurtenissen. Kijk op Veel gestelde vragen voor meer informatie over de werkwijze en de kosten.


Postbezorger Jacob Kooimans

Verkleed als postbezorger val ik op het verjaardagsfeest van de 30 jarige met de deur in huis, maak ik op natuurlijke en geestige wijze verbinding met het aanwezige publiek en barst vervolgens los in weergaloos gezang.

De begeleidende muziek met een uitstekende sound klinkt uit het nostalgische muziekkoffertje dat om mijn schouder hangt.

Ik verzorg op het feest een originele en onvergetelijke act waarin de 30 jarige zelf de wervelende hoofdrol speelt. Dit hilarische belevenis cadeau zal de gasten ontroeren of ze komen niet meer bij van het lachen. Na afloop van deze spectaculaire opvoering zal het feest een welhaast onomkeerbare feestelijke wending nemen. Laat de 30 jarige hoofdpersoon, de gasten en jezelf eens vermakelijk genieten van een sketch waar de mensen nog lang over napraten.

Postbezorger Jacob Kooimans
Jacob Kooimans maakt op natuurlijke en geestige wijze verbinding met het publiek. 🙂

Waarover kan een Zingend Telegram gaan als iemand zijn of haar 30ste verjaardag viert?

  • Relatie – Sommige mensen van 30 jaar hebben al heel wat relaties achter de rug of hebben geen geluk met de liefde, terwijl anderen al kinderen hebben en samen een huis gekocht hebben
  • Vrije tijd – Hoewel sommige dertigers met scouting, gaming, uitgaan en dansen nog graag in hun jeugd blijven hangen, blijven anderen jeugdig door actief te sporten: wielrennen, schaatsen of hardlopen. Lekker koken en lekker eten begint bij deze leeftijd ook al belangrijk te worden
  • Met een Zingend Telegram kun je in de liedjes bij een 30 jaar verjaardag de jarige ook waarderen voor diens positieve karakter eigenschappen: mensen die altijd zorgzaam zijn voor anderen en voor iedereen klaar staan, die geen problemen kennen maar alleen maar oplossingen, de regelneven en -teven, de jonge honden
  • Maar met een Zingend Telegram kun je de hoofdpersoon ook een milde spiegel voorhouden met diens minder positieve karakter eigenschappen: de Eigenwijze Kwibus, de Flapuit, de Control Freak, de Chaoot, de Sloddervos, de Streber, Miep Princiep, etc.

Een Zingend Telegram boeken of meer informatie?

Bestel een Zingend Telegram via 06-45 73 65 15 of vraag meer informatie aan de Zingende Postbode via e-mail.


Niet goed? Geld terug!

Ik sta 100% garant voor de kwaliteit van mijn Zingende Telegrammen. Ik zing al meer dan 20 jaar op allerlei feestelijke gelegenheden en altijd zijn mijn klanten tevreden over het resultaat.

Mocht je toch niet tevreden zijn, dan hoef je me dat alleen maar per mail te melden en dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug.

Niet goed? Geld terug!

Reacties van 30 jarige Zingend Telegram ontvangers of hun afzenders

Jeanette 30 jaar

Beste Jacob, Bedankt voor je leuke optreden, iedereen vond het werkelijk fantastisch!! Rest van de avond kon niet meer stuk en was heeel gezellig. Misschien tot ziens en we blijven je volgen op FB. Mvg, Kees, Jeanette en Noah

Wesley 32

Hallo Jacob, Het is echt een heel leuk feestje geworden, mede door jouw optreden, wat een ongelofelijk leuke creatieve liedjes en wat heb je veel tekst erin verwerkt! Het is de halve avond daarover gegaan, Wesley had de tranen in zijn ogen bij het eerste nummer: missie geslaagd. Nogmaals enorm bedankt!!! Groetjes, Pascalle

Merel bijna 30 jaar

Hey! Wat vonden wij en zij het te gek zeg! Echt super hilarisch. Dank je wel! Boven verwachting! Zowaar heb jij een foto gestuurd zonder de ‘Merel look’. Groeten van ons alle!

Tines 30 jaar

Bedankt voor een bijzonder geslaagd optreden, want iedereen heeft genoten. Er wordt nog over gesproken. En wat was het optreden professioneel zeg! Ontzettend bedankt hiervoor. Ook op FaceBook heeft u het prachtig neergezet. Helaas is het niet echt meer droog geworden. Normaal gesproken heb ik altijd een tent staan bij feestjes. Nu een keer wat…

Juan 34 jaar

I just spoke with Juan, its seems that you did an amazing job! Thanks so much for your patience and most of all….creativity!

Sylvie 30 jaar

Beste Jacob, 
Echt GRANDIOOS :o) 
Dat ik bij het leukste bedrijf werk wist ik al, maar dit was echt een fantastische verrassing! Mijn 30ste verjaardag zal ik nooit meer vergeten. Bedankt! 
Groetjes,
 De ouwe doos!

Zie meer blije gezichten in Jacob’s Gastenboek >