Zoek je een idee voor een 50 jarige Sarah? Weet je niet wat je haar cadeau moet geven?

Verras haar met een gezongen en hilarische act!

Maatwerk
Maatwerk

Alle liedteksten volledig op maat voor de 50 jarige Sarah.

Kwaliteit
Kwaliteit

Al meer dan 20 jaar ervaring bij vele feestelijke gelegenheden.

Bezorgkosten
Bezorgkosten

In omgeving Haarlem geen bezorgkosten.

Verjaardag 50 jaar (Sarah): help!

Er is een verjaardag van Sarah in aantocht. En jij bent degene die de 50 jarige vrouw een onvergetelijk feest wil bezorgen. Help! Hoe verzin je nou iets originelers dan die standaard Sarah-pop in de voortuin en die opblaas-50 jaar gekkigheid voor het raam? Je komt er maar niet uit en krijgt er zelf bijna grijze haren van. Overal op internet zie je dezelfde afgezaagde ideeën en je wilt er toch iets unieks van maken. Zeker in deze corona tijd. Je wilt echt uitpakken en er een onvergetelijk moment van maken. Een lied lijkt je heel leuk, maar zelf ben je totaal niet creatief en het kost veel tijd. Ho! Stop maar met zoeken. Je hebt nu dé act gevonden om die Sarah verjaardag echt speciaal te maken. En je hoeft er zelf nauwelijks wat voor te doen. Een Zingend Telegram is de uitkomst voor jou.

Ik ben Jacob Kooimans van STS Singing Telegram Services en ik zing per jaar meer dan 100 op maat geschreven Zingende Telegrammen op verjaardagen, bruiloften, afscheidsfeestjes en bedrijfsevenementen, en dat al meer dan 20 jaar.Dit originele en komische 50 jaar Sarah idee maakt het feest onvergetelijk

Geef Sarah een verrassing op haar verjaardag die ze niet snel vergeet. Zingen, lachen en een traantje wegpinken van geluk. Boek een Zingend Telegram, een komische verjaardag Sarah act die er gegarandeerd een groot feest van maakt. De postbode bezorgt het zo aan de deur. Zo wordt die 50e verjaardag een geweldige ervaring voor het feestvarken én haar bezoek. Muziek en zang maakt ieder mens blij. Je wilt meezingen, dansen, klappen en juichen. Dat is toch precies de Sarah verjaardag die je jouw partner, tante, vriendin of moeder gunt? Laat een Zingend Telegram bezorgen door de komische postbode Jacob Kooimans. Zo geef jij jouw Sarah een verjaardag waar ze jaren later nog met groot plezier op terug kijkt. Een origineel cadeau dat onverwachts bij de 50-jarige op de stoep staat.


Pita H.
Pita H.
15:34 10 Mar 24
Heel professioneel heeft Jacob met de gestuurde input 2 zelfgemaakte liedjes over het leven van mijn vader gemaakt. En deze heel mooi gezongen op de 90e verjaardag van mijn vader en opa Piet vorige week zaterdag. Het was ontroerend, hilarisch en een feest van herkenning. Om op deze manier in het zonnetje gezet te worden is echt een aanrader! Dit gun je iedere jarige job. Communicatie verliep prima en Jacob, als zingende postbode, kwam precies op de afgesproken tijd langs en is echt een zeer ervaren entertainer. Alle gasten en natuurlijk vooral mijn vader hebben zeer genoten van dit optreden, als verrassing, op zijn verjaardagsfeest. Dank je wel voor dit onvergetelijke moment!
A
A
18:33 18 Jan 24
Leuker kun je het niet krijgen op je feest.Jacob weet in no-time de boel flink aan het lachen te krijgen.Een kraker van jewelste.Jacob bedankt en ik hoop tot de volgende komische sketch.Anton
Trudy van G.
Trudy van G.
08:49 18 Jan 24
Jacob Kooiman van Singing Telegram Services kwam op het 60-jarig huwelijk van Hans en Riet binnenvallen. Wat een spektakel, wat hebben we gelachen, wat raakte hij met heel veel humor een stukje van hun leven aan. Wij hebben ervan genoten, een onvergetelijke herinnering hebben wij samen gemaakt.Dankjewel Jacob
J.M. S.
J.M. S.
12:39 26 Jul 23
Het optreden van Jacob was een groot succes. Hij bracht het telegram stijlvol, met veel humor en enthousiasme.Men had een heerlijke avond.Martin en Tineke Schröder

Waarom zou je die 50 jarige dame zo’n verjaardagslied cadeau doen?

  • Deze leuke verrassing voor iemand die 50 jaar wordt verhoogt de feestvreugde en de stemming zit er meteen goed in
  • Na het optreden is de levenswandel van deze Sarah een dankbaar onderwerp van gesprek.
  • Of ze het nou wil of niet, de jubilerende vrouw staat meteen goed in het middelpunt van haar eigen feestje
  • Behalve de voorpret die je er zelf van hebt gaan alle gasten meegenieten van deze 50 jaar Sarah verrassing
  • Je hebt meteen een goed cadeau
Verjaardag Sarah 50 jaar verrassing

Sarah krijgt een wel heel onverwacht en persoonlijk cadeau voor haar 50ste verjaardag

Je zal het maar meemaken op je 50ste verjaardag! In eerste instantie reageert men vaak afwachtend of soms zelfs een beetje verstoord. Wie heeft de deur opengedaan voor die vreemde meneer? Is hij wel uitgenodigd? Kan iemand die gekke man wegsturen? En wat zit er eigenlijk in dat mysterieuze koffertje? Gelukkig wordt al snel duidelijk dat de man met de pet iets bijzonders te melden heeft. Hierbij is de Sarah met haar verse 50 jaar de klos. Zij had geen idee dat dit haar te wachten stond. Sommige van haar vrienden of familie natuurlijk wel.Hoe overtref ik jouw verwachtingen met deze leuke 50 jaar verrassing?

Feedback
Je verstrekt mij de input over de 50 jarige Sarah:

haar bijzonderheden,
levensgebeurtenissen, kenmerken en kwaliteiten.

Muziek
Met jouw input

schrijf ik de liednummers speciaal op maat toegespitst op de 50 jarige vrouw in kwestie. Ik gebruik vrolijke en toegankelijke muziek.

Cadeau
Tip: geef dit cadeau

samen met een groep vrienden of met de familie, zodat je de kosten kunt delen.

Een super leuke verrassing met teksten op maat over de 50 jarige

Een Zingend Telegram is een ludieke tekst, gezongen op een bestaand en bekend lied. Met als stralend middelpunt: die leuke vrouw die 50 jaar wordt. Jacob maakt de tekst dus helemaal op maat. Met grappige, ontroerende of prikkelende anekdotes over het leven van de 50-jarige. Het enige wat jij hoeft te doen is wat informatie op te sturen. Jacob zoekt muziek uit en schrijft passende teksten. Die komt hij voordragen op elke locatie die je maar wilt: thuis, op een afgehuurde feestlocatie of op het werk. Van binnenkomst tot vertrek: gegarandeerd 20 minuten veel plezier voor iedereen.

Over dit 50 jaar cadeau gaat nog lang nagepraat worden

Dit Sarah 50 jaar cadeau kun je thuis inzetten als felicitatie, maar natuurlijk ook als super verrassing voor een collega op het werk of een andere feestlocatie. Wees eens creatief en speciaal met je verjaardagscadeau en laat de jarige, de gasten en jezelf eens kostelijk genieten van een hilarische act waar nog lang over nagepraat gaat worden. En wat te denken van alle foto’s en filmpjes die gemaakt worden en zorgen voor een onvergetelijke herinnering? Een Zingend Telegram wordt geheel op maat geschreven en uitgevoerd. Deze 50 jarige vrouw speelt immers de hoofdrol in haar eigen privé voorstelling! Kijk op Veel gestelde vragen voor meer informatie over de werkwijze en de kosten.

Postbezorger Jacob Kooimans:

“Verkleed als postbezorger val ik op het verjaardagsfeest van de 50 jarige met de deur in huis, maak ik op natuurlijke en geestige wijze verbinding met het aanwezige publiek en barst vervolgens los in weergaloos gezang.

De begeleidende muziek met een uitstekende sound klinkt uit het nostalgische muziekkoffertje dat om mijn schouder hangt.

Ik verzorg op het feest een originele en onvergetelijke act waarin de 50 jarige zelf de wervelende hoofdrol speelt. Dit hilarische belevenis cadeau zal de gasten ontroeren of ze komen niet meer bij van het lachen. Na afloop van deze spectaculaire opvoering zal het feest een welhaast onomkeerbare feestelijke wending nemen. Laat de 50 jarige Sarah, de gasten en jezelf eens vermakelijk genieten van een sketch waar de mensen nog lang over napraten“.

Sarah 50 jaar verjaardag met een Zingend Telegram
Jacob Kooimans verrast een 50 jarige Sarah met een Zingend Telegram

Waar kan je over zingen als zij haar 50ste verjaardag viert?

Onderwerpen die bij een 50ste verjaardag van je moeder, vriendin of collega aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld:

  • Relatie – Sommige Sarahs zijn al meer dan één keer getrouwd geweest; anderen zijn met hun 50 jaar al oma maar zo mogen de kleinkinderen haar beslist niet noemen … Of juist wel.
  • Gezondheid en uiterlijk – Sommige Sarahs hebben met hun 50 jaar nog een goddelijk lijf; anderen vinden dat ze toch echt regelmatig moeten lijnen of besteden tijd aan hun uiterlijk (en dat kan ook een tattoo zijn)
  • Vrije tijd – Ook Sarah doet met haar 50 jaar veel aan sport (of juist niet) of doet dingen samen met haar Abraham: golfen of danslessen. Stappen en feestvieren is Sarah soms ook niet vies van, evenals lekker koken, eten en wijntjes drinken. Sommige dames hebben duurdere hobby’s: merkkleding, met vriendinnen naar het buitenland, zeilen met hun eigen jacht, of op hun eigen paard rijden!
  • Met een Zingend Telegram kun je in de liednummers de hoofdpersoon met haar 50 jaar verjaardag ook waarderen voor haar positieve karakter eigenschappen: vrouwen die altijd een luisterend oor hebben en voor iedereen klaarstaan, altijd vrolijk of vol humor zijn of altijd op zoek zijn naar het positieve bij wat hen overkomt
  • Maar met een Zingend Telegram kun je de hoofdpersoon ook een milde spiegel voorhouden met haar minder positieve karakter eigenschappen: de Perfectioniste, de Kletsmajoor, de Control Freak, de Sloddervos, de Eeuwige Ja-zegster, etc.

Niet goed? Geld terug!

Ik sta 100% garant voor de kwaliteit van mijn Zingende Telegrammen. Ik zing al meer dan 20 jaar op allerlei feestelijke gelegenheden en altijd zijn mijn klanten tevreden over het resultaat.

Mocht je toch niet tevreden zijn, dan hoef je me dat alleen maar per mail te melden en dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug.

Tevredenheidsgarantie

Reacties van vrouwelijke 50 jarige Zingend Telegram ontvangers of hun afzenders

Andy 50 jaar

Het zingende Telegram STS alias Jacob is heel erg leuk en hij doet je in het middelpunt staan als jarige stralende ster samen met je vriendinnen en familie op een zeer verrassende ludieke en persoonlijke wijze! Het maakte mijn feest helemaal compleet!!! Veel dank!!!

Karin 50

Was erg leuk veel gelachen zeker een aanrader! Thea

Mick 50 jaar

Hallo Jacob, ik wil je even laten weten dat ik je optreden erg bijzonder en heel gaaf vond. Wel vreemd dat iemand die je niet kent heel veel over jou weet. Bedankt dat je mijn verjaardag extra speciaal hebt gemaakt.  Lieve groeten, Mick 

Elles 50

Lieve Jacob! Wij hebben samen met onze gasten enorm genoten van je hilarische optreden als Zingende Postbode op mijn 50e verjaardagsfeest. Echt super hoe je mijn levensgeschiedenis op originele wijze toe zong. Je maakt er dan ook nog eens echt maatwerk van. Trouwens mijn moeder dacht eerst dat je van het Leger des Heils was….

Anneke 50 en Yanthi 18

Wij, maar zeker ook Anneke en Yanthi, hebben enorm genoten afgelopen zaterdag. De verrassing was groot, en van veel van de gasten kregen we ook na afloop laaiend enthousiaste reacties op jouw bijdrage. Je hebt wat mij betreft jezelf ook overtroffen door zowel de grappige als de ontroerende aspecten ruimte te geven in je teksten…

Marjo 50 jaar

We hebben enorm genoten van je optreden gisteravond! Marjo was zeer verrast en raakte er niet over uitgepraat. Ze was er echt door geraakt. Heerlijk om op zo’n manier iemand in het middelpunt te kunnen zetten en een geweldig idee! 
Bedankt Jacob. We hebben erg gelachen!!! Sylvia van Kralingen

Zie meer blije gezichten in Jacob’s Gastenboek >