Verjaardag vieren? Geef een Zingend Telegram als felicitatie of cadeau!

Wat zullen we eens doen om die verjaardag te vieren?

Wil je iets speciaals doen om de verjaardag te vieren van je tante, geliefde, vriend of collega? Of wil je iemand een onvergetelijk en origineel verjaardagscadeau geven? Zoek je een gedenkwaardig felicitatie moment aan huis? Geen zin in een sketch of speech, maar wel om te lachen? Al eens aan een Zingend Telegram gedacht? Of wist je niet dat het bestond? Laat de jarige op humoristische, maar respectvolle wijze in het zonnige middelpunt schitteren. Persoonlijk, spraakmakend en een super grappige verjaardag verrassing aan huis.

Ik ben Jacob Kooimans van STS Singing Telegram Services en ik zing per jaar meer dan 100 op maat geschreven Zingende Telegrammen op verjaardagen, bruiloften, afscheidsfeestjes en bedrijfsevenementen, en dat al meer dan 20 jaar.

Tijdens de koffie, het diner, het werk of de feestavond val ik met de deur in huis en zing op geheel eigen wijze een aantal op de persoon geschreven liednummers. Een prettig ontregelende verrassingsact die zijn weerga niet kent.

Een Zingend Telegram is bijzonder geschikt als felicitatiedienst of als gezongen surprise die hij of zij niet snel zal vergeten! Bovendien breng ik graag complimenten, beterschap wensen, liefdesbetuigingen of anderszins verrassende boodschappen over.

Maatwerk
Maatwerk

Alle liedteksten volledig op maat voor de hoofdpersoon.

Kwaliteit
Kwaliteit

Al meer dan 20 jaar ervaring bij vele feestelijke gelegenheden.

Bezorgkosten
Bezorgkosten

Deze verrassing kun je laten bezorgen. In omgeving Haarlem geen bezorgkosten.

Waarom zou je deze verrassingsact inhuren om een verjaardag te vieren?

  • Deze aanstekelijke en hartelijke Zingende Telegram bezorger brengt de feeststemming er meteen in
  • Om de hoofdpersoon en de aanwezigen te verrassen, bedanken of ontroeren
  • Met dit exclusieve en originele cadeau zet je de jarige op humoristische wijze in het zonnetje
  • Je houdt de ontvanger een komische of prikkelende spiegel voor
  • De levenswandel van de jarige hoofdpersoon wordt na afloop van het optreden een dankbaar gespreksonderwerp voor de gasten
  • Met deze gezongen felicitatie zorg je voor een onvergetelijk moment op het feest waar iedereen het nog lang over zal hebben
  • Je wilt een boodschap overbrengen aan de jarige, maar je kunt of wilt dit zelf niet doen

Verras de jarige met een gezongen felicitatie en geef waardering en humor

Ook al kan de jarige ontvanger in het begin soms een beetje benauwd kijken, Jacob de Zingende Postbode zal hem of haar verzekeren dat hij niks dan goeds in de zin heeft. De insteek is tenslotte altijd positief en met een knipoog. Hierdoor zal de jarige het optreden altijd als buitengewoon hartverwarmend ervaren.

De liednummers die de joviale brievenbesteller opvoert klinken vaak op herkenbare muziek, maar de teksten zijn natuurlijk eenmalig en nieuw in hun soort. Achter elk mens schuilt een uniek verhaal en elke voorstelling is dan ook origineel.

Als de opdrachtgever openhartig is geweest over de jarige hoofdpersoon, dan kan dat tijdens de act veel herkenning oproepen. Bovendien zal Jacob Kooimans van STS Singing Telegram Services altijd zijn humoristische (post) stempel op de inhoud drukken waardoor lachsalvo’s veelal niet onderdrukt kunnen worden. Als hij tijdens een intermezzo ook nog eens zijn dwaze en lichtvoetige dansjes ten tonele voert zal zelfs de meest verstokte kniesoor op zijn minst moeten glimlachen.

Jacob Kooimans maakt op natuurlijke en geestige wijze verbinding met het publiek. 🙂

Mariola P.
Mariola P.
16:13 14 May 24
Geweldig, origineel en professioneel gedaan.De sfeer was gelijk goed, ook voor de rest van de avond. Alleen maar positieve reacties gehad.
Pita H.
Pita H.
15:34 10 Mar 24
Heel professioneel heeft Jacob met de gestuurde input 2 zelfgemaakte liedjes over het leven van mijn vader gemaakt. En deze heel mooi gezongen op de 90e verjaardag van mijn vader en opa Piet vorige week zaterdag. Het was ontroerend, hilarisch en een feest van herkenning. Om op deze manier in het zonnetje gezet te worden is echt een aanrader! Dit gun je iedere jarige job. Communicatie verliep prima en Jacob, als zingende postbode, kwam precies op de afgesproken tijd langs en is echt een zeer ervaren entertainer. Alle gasten en natuurlijk vooral mijn vader hebben zeer genoten van dit optreden, als verrassing, op zijn verjaardagsfeest. Dank je wel voor dit onvergetelijke moment!
A
A
18:33 18 Jan 24
Leuker kun je het niet krijgen op je feest.Jacob weet in no-time de boel flink aan het lachen te krijgen.Een kraker van jewelste.Jacob bedankt en ik hoop tot de volgende komische sketch.Anton
Trudy van G.
Trudy van G.
08:49 18 Jan 24
Jacob Kooiman van Singing Telegram Services kwam op het 60-jarig huwelijk van Hans en Riet binnenvallen. Wat een spektakel, wat hebben we gelachen, wat raakte hij met heel veel humor een stukje van hun leven aan. Wij hebben ervan genoten, een onvergetelijke herinnering hebben wij samen gemaakt.Dankjewel Jacob

Hilarische verjaardagsverrassing aan huis als ijsbreker

Ja, laten we eerlijk toegeven! Het is toch hilarisch zo’n postbezorger met z’n gezongen surprise die het feest plat legt? Dat laatste is sowieso al een hele kunst, maar op de een of andere manier wordt iedereen meteen stil als hij binnenkomt. Als hij van wal steekt is het ijs bovendien snel gebroken. “Bent u porto vrij?”, “Spaart u ook postzegels?”, Wilt u mij hier even stempelen?”, vraagt een bijdehante feestganger. Na wat geproest en gegiechel van deze of gene start de postbode de muziek die hij tot ieders verrassing om zijn schouder blijkt te dragen. Gaat hij echt zingen? Hij moet nog beginnen, maar zijn felicitatie bezoek kan nu al niet meer stuk. Natuurlijk is deze postbeambte ingehuurd en zeer goed geïnformeerd over de hoofdpersoon van de verjaardag door een paar insiders, maar dat weet op dat moment nog niemand.

Extra feest! Klik hieronder voor het vieren van een jubileum verjaardag

100 jaar?


Hoe overtref ik jouw verwachtingen met dit idee om een verjaardag te vieren?

Feedback
Je verstrekt mij de input over de jarige:

zijn of haar bijzonderheden,
levensperikelen en kwaliteiten.

Muziek
Met jouw input

schrijf ik de liednummers speciaal op maat toegespitst op de jarige hoofdpersoon. Ik gebruik vrolijke en toegankelijke muziek.

Cadeau
Tip: geef dit cadeau

samen met een groep vrienden of familie, zodat je de kosten kunt delen.

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor een verjaardag in de huiselijke sfeer, maar ook op een andere leuke feestlocatie. Een optreden is mogelijk voor alle leeftijden en bijzondere gelegenheden. Kijk op Veel gestelde vragen voor meer informatie over de werkwijze en de kosten.

Postbezorger Jacob Kooimans:

“Verkleed als postbezorger val ik op het verjaardagsfeest met de deur in huis, maak ik op natuurlijke en geestige wijze verbinding met het aanwezige publiek en barst vervolgens los in weergaloos gezang.

De begeleidende muziek met een uitstekende sound klinkt uit het nostalgische muziekkoffertje dat om mijn schouder hangt.

Ik verzorg op het feest een originele en onvergetelijke act waarin de jarige zelf de wervelende hoofdrol speelt. Dit hilarische belevenis cadeau zal de gasten ontroeren of ze komen niet meer bij van het lachen. Na afloop van deze spectaculaire opvoering zal het feest een welhaast onomkeerbare feestelijke wending nemen. Laat de jarige hoofdpersoon, de gasten en jezelf eens vermakelijk genieten van een sketch waar de mensen nog lang over napraten.”

Verjaardag vieren met Jacob de Zingende Postbode

Niet goed? Geld terug!

Ik sta 100% garant voor de kwaliteit van mijn Zingende Telegrammen. Ik zing al meer dan 20 jaar op allerlei feestelijke gelegenheden en altijd zijn mijn klanten tevreden over het resultaat.

Mocht je toch niet tevreden zijn, dan hoef je me dat alleen maar per mail te melden en dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug.

Tevredenheidsgarantie

Reviews van jarige Zingend Telegram ontvangers

Carla 60 jaar

Op de verjaardag van mijn vrouw kwam Jacob met 2 persoonlijk geschreven liedjes. Wat was de aangeleverde informatie mooi verwerkt. Heel veel humor en interactie met de aanwezige gasten. Mijn vrouw werd in het zonnetje gezet en iedereen genoot van zijn optreden. Wat een artiest, goede zang en geweldige performance. Wil je iets waarover in…

Gerard 75 jaar

Wat een superleuk optreden van Jacob. Hij staat voor een optimale sfeer en een lach op ieders gezicht. Hij heeft de input over de jarige leuk verwerkt in de teksten. We hebben er absoluut van genoten. Wil je je feestje iets extra’s geven? Dan beveel ik hem van harte aan! Ivonne Hartelijke groet,

Truud 75 jaar

Onze oudste zus Truud werd 75 jaar en er was vanwege corona geen feestje. Dankzij Jacob begon de dag voor haar geweldig! Zoals de aangeleverde punten voor de liedjes waren verwerkt: subliem! De, weinige, aanwezigen waren allemaal vol lof over het optreden van Jacob. Het is gefilmd en de rest van de familie vond het…

Ton 60 jaar

Hallo Jacob,Het was een zeer geslaagde avond. Wat hebben we gelachen, dat was niet normaal. Jij bent een echte entertainer. Dat mag wel gezegd en geschreven worden. Je moet natuurlijk ook wel meedoen en jij weet het echt goed te brengen. Toen je weg was waren ze er nog te spreken over hoe je het…

Ada 80 jaar

Onze moeder bereikte de leeftijd van 80 jaar en was van plan een groot feest te geven. Helaas kon dit door de Coronamaatregelen niet doorgaan. We planden een dag vol verrassingen die begon met de komst van Jacob. Hij kwam de tuin binnen en het verrassingselement was al groot door een postbode met een grote…

Erna 80 jaar

Beste Jacob, Wat was het weer ontzettend leuk je optreden. Totaal in een nieuwe setting en ook hier hebben we nog lang over jouw optreden nagepraat. De gemaakte foto’s spreken boekdelen. De door jouw gemaakte tekst was hilarisch en pakkend! Mede door jouw optreden hebben we een fantastische avond gehad! Nogmaals dank en tot snel…


Zie meer blije gezichten in Jacob’s Gastenboek >