Verjaardag vieren? Geef een Zingend Telegram als felicitatie of cadeau!

Wat zullen we eens doen om die verjaardag te vieren?

Wil je iets speciaals doen om de verjaardag te vieren van je tante, geliefde, vriend of collega? Of wil je iemand een onvergetelijk en origineel verjaardagscadeau geven? Zoek je een gedenkwaardig felicitatie moment? Geen zin in een sketch of speech, maar wel om te lachen? Al eens aan een Zingend Telegram gedacht? Of wist je niet dat het bestond? Laat de jarige op humoristische, maar respectvolle wijze in het zonnige middelpunt schitteren. Persoonlijk, spraakmakend en een super grappige verjaardag verrassing aan huis.

Ik ben Jacob Kooimans van STS Singing Telegram Services en ik zing per jaar meer dan 100 op maat geschreven Zingende Telegrammen op verjaardagen, bruiloften, afscheidsfeestjes en bedrijfsevenementen, en dat al meer dan 20 jaar.

Tijdens de koffie, het diner, het werk of de feestavond val ik met de deur in huis en zing op geheel eigen wijze een aantal op de persoon geschreven liednummers. Een verrassingsact op de verjaardag die zijn weerga niet kent.

Een Zingend Telegram is bijzonder geschikt als felicitatiedienst of als surprise die hij of zij niet snel zal vergeten! Bovendien breng ik graag complimenten, beterschap wensen, liefdesbetuigingen of anderszins verrassende boodschappen over.

 Maatwerk
Maatwerk

Alle liedteksten volledig op maat voor de hoofdpersoon.

 Kwaliteit
Kwaliteit

Al meer dan 20 jaar ervaring bij vele feestelijke gelegenheden.

 Bezorgkosten
Bezorgkosten

Deze verrassing kun je laten bezorgen. In omgeving Haarlem geen bezorgkosten.

Waarom zou je deze verrassingsact inhuren om een verjaardag te vieren?

  • Deze aanstekelijke en hartelijke Zingende Telegram bezorger brengt de feeststemming er meteen in
  • Om de hoofdpersoon en de aanwezigen te verrassen, bedanken of ontroeren
  • Met dit exclusieve en originele cadeau zet je de jarige op humoristische wijze in het zonnetje
  • Je houdt de ontvanger een komische of prikkelende spiegel voor
  • De levenswandel van de jarige hoofdpersoon wordt na afloop van het optreden een dankbaar gespreksonderwerp voor de gasten
  • Met een Zingend Telegram als verrassing zorg je voor een onvergetelijk moment op het feest waar iedereen het nog lang over zal hebben
  • Je wilt een boodschap overbrengen aan de jarige, maar je kunt of wilt dit zelf niet doen

Vier en verras de jarige met waardering en humor

Ook al kan de jarige ontvanger in het begin soms een beetje benauwd kijken, Jacob de Zingende Postbode zal hem of haar verzekeren dat hij niks dan goeds in de zin heeft. De insteek is tenslotte altijd positief en met een knipoog. Hierdoor zal de jarige het optreden altijd als buitengewoon hartverwarmend ervaren.

De liednummers die de joviale brievenbesteller opvoert klinken vaak op herkenbare muziek, maar de teksten zijn natuurlijk eenmalig en nieuw in hun soort. Achter elk mens schuilt een uniek verhaal en elke voorstelling is dan ook origineel.

Als de opdrachtgever openhartig is geweest over de jarige hoofdpersoon, dan kan dat tijdens de act veel herkenning oproepen. Bovendien zal Jacob Kooimans van STS Singing Telegram Services altijd zijn humoristische (post) stempel op de inhoud drukken waardoor lachsalvo’s veelal niet onderdrukt kunnen worden. Als hij tijdens een intermezzo ook nog eens zijn dwaze en lichtvoetige dansjes ten tonele voert zal zelfs de meest verstokte kniesoor op zijn minst moeten glimlachen.

Jacob Kooimans maakt op natuurlijke en geestige wijze verbinding met het publiek. 🙂

Pamela de Jong
Pamela de J.
15:01 12 Aug 19
Onze vriendin Karin wordt 15 augustus 50 jaar en 11 augustus gaf ze haar feestje , we hebben ontzettend genoten van deze act, echt hilarisch, soms zat Karin met dichtgeknepen billen, maar dat mocht de pret niet drukken. Bedankt Jacob !! T was TOP(Translated by Google)Our friend Karin will be 50 years old on 15 August and 11 August she gave her party, we really enjoyed this act, really hilarious, sometimes Karin was crammed with buttocks shut, but that didn't spoil the fun. Thank you Jacob !! T was TOP
Jack-lynn Hoogendoorn
Jack-lynn H.
12:28 04 Aug 19
30 juli heeft mijn man zijn 50ste verjaardag gevierd.En wat een succes is dit geworden door het optreden van STS Jacob.Zoveel humor. Mijn man en onze gasten hebben zich doodgelachen.Jacob je bent voorlopig nog het onderwerp van het gesprek.Dank je wel voor jouw super optreden.(Translated by Google)July 30 my husband celebrated his 50th birthday.And what a success this has become through the performance of STS Jacob.So much humor.My husband and our guests laughed to death.Jacob you are still the subject of the conversation.Thank you for your super performance.
AwareMom
AwareMom
19:32 22 Jul 19
Ik had er naar uitgekeken en dacht wel dat t’ leuk zou zijn maar dit, overtrof wel alles.Jacob wat kun jij mensen laten stralen met je prachtige teksten en je goede humor We hebben met zijn allen erg genoten van je optreden zeker mijn buurman Henk.(Translated by Google)I had been looking forward to it and thought it would be fun, but this surpassed everything.Jacob what can you make people shine with your beautiful lyrics and good humorWe all really enjoyed your performance, especially my neighbor Henk.
Silvia Schouten
Silvia S.
19:39 14 Jul 19
Was super leuk Leuk hoe jij de teksten in elkaar gezet hebEen aanrader voor elk feest(Translated by Google)Was super niceNice how you put the texts togetherA must for every party

Hilarische verjaardagsverrassing aan huis als ijsbreker

Ja, laten we eerlijk toegeven! Het is toch hilarisch zo’n postbezorger met z’n gezongen telegrammetjes die het feest plat legt? Dat laatste is sowieso al een hele kunst, maar op de een of andere manier wordt iedereen meteen stil als hij binnenkomt. Als hij van wal steekt is het ijs bovendien snel gebroken. “Bent u porto vrij?”, “Spaart u ook postzegels?”, Wilt u mij hier even stempelen?”, vraagt een bijdehante feestganger. Na wat geproest en gegiechel van deze of gene start de postbode de muziek die hij tot ieders verrassing om zijn schouder blijkt te dragen. Gaat hij echt zingen? Hij moet nog beginnen, maar zijn felicitatie bezoek kan nu al niet meer stuk. Natuurlijk is deze postbeambte ingehuurd en zeer goed geĂŻnformeerd over de hoofdpersoon van de verjaardag door een paar insiders, maar dat weet op dat moment nog niemand.

Extra feest! Klik hieronder voor het vieren van een jubileum verjaardag

100 jaar?


Hoe overtref ik jouw verwachtingen met dit idee om een verjaardag te vieren?

Je verstrekt mij de input over de jarige:
Je verstrekt mij de input over de jarige:

zijn of haar bijzonderheden,
levensperikelen en kwaliteiten.

Met jouw input
Met jouw input

schrijf ik de liednummers speciaal op maat toegespitst op de jarige hoofdpersoon. Ik gebruik vrolijke en toegankelijke muziek.

 Tip: geef dit cadeau
Tip: geef dit cadeau

samen met een groep vrienden of familie, zodat je de kosten kunt delen.

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor een verjaardag in de huiselijke sfeer, maar ook op een andere leuke feestlocatie. Een optreden is mogelijk voor alle leeftijden en bijzondere gelegenheden. Kijk op Veel gestelde vragen voor meer informatie over de werkwijze en de kosten.

Postbezorger Jacob Kooimans:

“Verkleed als postbezorger val ik op het verjaardagsfeest met de deur in huis, maak ik op natuurlijke en geestige wijze verbinding met het aanwezige publiek en barst vervolgens los in weergaloos gezang.

De begeleidende muziek met een uitstekende sound klinkt uit het nostalgische muziekkoffertje dat om mijn schouder hangt.

Ik verzorg op het feest een originele en onvergetelijke act waarin de jarige zelf de wervelende hoofdrol speelt. Dit hilarische belevenis cadeau zal de gasten ontroeren of ze komen niet meer bij van het lachen. Na afloop van deze spectaculaire opvoering zal het feest een welhaast onomkeerbare feestelijke wending nemen. Laat de jarige hoofdpersoon, de gasten en jezelf eens vermakelijk genieten van een sketch waar de mensen nog lang over napraten.”

Postbezorger Jacob Kooimans:

Niet goed? Geld terug!

Ik sta 100% garant voor de kwaliteit van mijn Zingende Telegrammen. Ik zing al meer dan 20 jaar op allerlei feestelijke gelegenheden en altijd zijn mijn klanten tevreden over het resultaat.

Mocht je toch niet tevreden zijn, dan hoef je me dat alleen maar per mail te melden en dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug.

Niet goed? Geld terug!

Reviews van jarige Zingend Telegram ontvangers

Henk 80

Ik had er naar uitgekeken en dacht wel dat het leuk zou zijn maar dit overtrof wel alles. Jacob wat kun jij mensen laten stralen met je prachtige teksten en je humor. We hebben allemaal genoten van je optreden, zeker buurman Henk. Dank je wel en ik hoop dat er in de toekomst nog veel…

Mick 50 jaar

Hallo Jacob, ik wil je even laten weten dat ik je optreden erg bijzonder en heel gaaf vond. Wel vreemd dat iemand die je niet kent heel veel over jou weet. Bedankt dat je mijn verjaardag extra speciaal hebt gemaakt.  Lieve groeten, Mick 

Cees 80 jaar

Als Jacob op je feestje komt kan je avond niet meer stuk Toppie een aanrader Ingrid Koopmans

Anny 90

Ons mam zag erg op tegen het vieren van haar 90ste verjaardag. Door de komst van STS singing telegram services Jacob werd het een echt feest en een gezellig samenzijn. Voor haar onvergetelijke liedjes en de grappige presentaties zullen ons altijd bij blijven. Een applaus voor Jacob. Bedankt!

Monique 40

Jacob heeft mij maar vooral ook alle gasten enorm verrast met zijn geweldige optreden tijdens het feest voor mijn 40ste verjaardag. De briljante teksten en een tot in detail kloppende verschijning, zorgden ervoor dat er veel gelachen en meegezongen werd. Echt een aanrader!! Monique

Martin 65

We hebben afgelopen weekend STS services op bezoek gehad bij het 65e verjaardagsfeest van mijn vader. Jacob had een super leuk en origineel lied geschreven. Mijn vader was erg verrast en vond het super leuk en origineel. Ook de andere gasten lachten en vonden het erg leuk. Zeker aan te raden voor feesten partijen en…


Zie meer blije gezichten in Jacob’s Gastenboek >