Verjaardag 70 jaar vieren? Geef een gezongen feestcadeau!

Verras je moeder met een lied op haar 70ste verjaardag!

Maatwerk
Maatwerk

Alle liedteksten volledig op maat voor de hoofdpersoon.

Kwaliteit
Kwaliteit

Al meer dan 20 jaar ervaring bij vele feestelijke gelegenheden.

Bezorgkosten
Bezorgkosten

In omgeving Haarlem geen bezorgkosten.

Hoe gaan we de 70ste verjaardag van jouw dierbare vader of moeder gedenkwaardig maken?

Wat gaan we doen voor de 70ste verjaardag van onze moeder? Hoe kunnen we haar een heerlijke dag bezorgen? Wat voor cadeau zullen we geven? Hoe maken we haar dag echt speciaal?

Ik ben Jacob Kooimans van STS Singing Telegram Services en ik zing per jaar meer dan 100 op maat geschreven Zingende Telegrammen op verjaardagen, bruiloften, afscheidsfeestjes en bedrijfsevenementen, en dat al meer dan 20 jaar.

Een verjaardag vieren voor iemand van 70 jaar is een bijzonder moment. Of dit nu je vader of moeder is, een goede vriend of de buurvrouw, deze jubileum leeftijd is een mooie gelegenheid om eens iets anders te organiseren of cadeau te geven. Met een Zingend Telegram in de vorm van gezongen ‘gedichten’ op aanstekelijke muziek, uitgevoerd door een grappige postbode, haal je iets in huis wat de aanstaande 70 jarige en de verjaardagsgasten niet snel zullen vergeten!


Rob en Shirley Van R.
Rob en Shirley Van R.
19:33 25 Jun 24
In één woord: Fantastisch.Voor onze ouders, die 70 jaar getrouwd waren, was ik op zoek naar een mooi, leuk en uitwisbaar cadeau. Het contact ervoor met Jacob was al super fijn (voor Jacob ook de 1e keer bij een 70-jarig huwelijk) Zijn optreden raakte echt alle juiste snaren, hoe hij alle persoonlijkheden van mijn ouders in de liedjes heeft verweven was zo mooi. En natuurlijk met de juiste humor erbij. Wij, en mijn lieve ouders, zullen dit nooit vergeten.Wij raden Jacob dubbel en dwars aan.Rob en Shirley
Mariola P.
Mariola P.
16:13 14 May 24
Geweldig, origineel en professioneel gedaan.De sfeer was gelijk goed, ook voor de rest van de avond. Alleen maar positieve reacties gehad.
Pita H.
Pita H.
15:34 10 Mar 24
Heel professioneel heeft Jacob met de gestuurde input 2 zelfgemaakte liedjes over het leven van mijn vader gemaakt. En deze heel mooi gezongen op de 90e verjaardag van mijn vader en opa Piet vorige week zaterdag. Het was ontroerend, hilarisch en een feest van herkenning. Om op deze manier in het zonnetje gezet te worden is echt een aanrader! Dit gun je iedere jarige job. Communicatie verliep prima en Jacob, als zingende postbode, kwam precies op de afgesproken tijd langs en is echt een zeer ervaren entertainer. Alle gasten en natuurlijk vooral mijn vader hebben zeer genoten van dit optreden, als verrassing, op zijn verjaardagsfeest. Dank je wel voor dit onvergetelijke moment!
A
A
18:33 18 Jan 24
Leuker kun je het niet krijgen op je feest.Jacob weet in no-time de boel flink aan het lachen te krijgen.Een kraker van jewelste.Jacob bedankt en ik hoop tot de volgende komische sketch.Anton

Waarom zou je de 70 jarige een verjaardagslied cadeau doen?

 • Het maakt de levensloop van de 70 jarige hoofdpersoon tot het thema van een humoristisch optreden
 • Hierdoor zullen bij de gasten en de 70 jarige vele herinneringen bovenkomen
 • Dit zorgt voor een dankbaar gespreksonderwerp na afloop
 • Hij of zij staat meteen goed in het middelpunt van het verjaardagsfeest
 • De feeststemming zit er onmiddellijk in
 • Je hebt meteen een goed cadeau
70 jaar verjaardag lied

70 jaar geworden? Gefeliciteerd! Nu nog een grappig intermezzo op het feest

Het feest komt eraan, maar er ontbreekt nog iets. De locatie is geboekt, het menu is samengesteld, de feestoutfit hangt al klaar en de uitnodigingen zijn de deur uit. Heb je veel creatief talent in de familie dan kunnen jullie proberen zelf nog iets in elkaar te zetten. Meestal ontbreekt de tijd of ben je bang dat er een tenenkrommende sketch uitrolt.

Of zijn alle festiviteiten geannuleerd of uitgesteld vanwege corona en wil je de jubilaris toch op originele manier in het zonnetje zetten?

Hier komt de Zingende Postbode in beeld. Verstrek hem de input die je kwijt wilt over de aanstaande 70 jarige en hij maakt er een onvergetelijke act van. Voor je het weet valt hij met deur in huis en zit iedereen te genieten van die grappige postbode.


Hoe overtref ik jouw verwachtingen met dit 70 jaar verjaardag idee?

Feedback
Je verstrekt mij de input over de 70-jarige:

zijn of haar bijzonderheden,
levensperikelen en kwaliteiten.

Muziek
Met jouw input

schrijf ik de liednummers speciaal op maat toegespitst op de 70 jarige hoofdpersoon. Ik gebruik vrolijke en toegankelijke muziek.

Cadeau
Tip: geef dit cadeau

samen met een groep vrienden of met de familie, zodat je de kosten kunt delen.

Wat geef je iemand die 70 wordt?

Iemand die 70 jaar wordt heeft natuurlijk alles al. Op deze leeftijd komt het echt aan op een bijzondere ervaring welke een mooie herinnering met zich meebrengt. Zo’n verjaardag is de gelegenheid bij uitstek om het samenzijn met familie en vrienden te verdiepen en extra genoeglijk te maken met een optreden in de vorm van een Zingend Telegram. Hierin zijn dan allerlei hoogte- en dieptepunten uit het leven van de 70 jarige verwerkt. Zo’n sketch op een 70ste verjaardag kan nogal op de lachspieren werken van de hoofdpersoon en de aanwezige gasten. Desalniettemin wordt er ook regelmatig een traantje weg gepinkt van ontroering. De muzieknummers klinken uit het nostalgische muziekkoffertje van de Zingende Postbode.

Een hartverwarmend en grappig lied voor iemand die 70 wordt

De inhoud van het gezongen ‘gedicht’ kan men zelf aanleveren. De Zingende Postbode verwerkt dit in een aantal liednummers welke hij op geestige wijze op het verjaardagsfeest komt ‘afleveren’. De levensperikelen van de 70 jarige komen al zingend in vogelvlucht voorbij. Succes verzekerd en je hebt meteen een origineel cadeau! Het feestje krijgt bovendien een flinke stimulans en er zal nog veel over nagepraat gaan worden.

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor een verjaardag van 70 jaar in de huiselijke sfeer, maar ook op een andere leuke feestlocatie. Een optreden is natuurlijk mogelijk voor alle leeftijden en bijzondere gebeurtenissen. Kijk op Veel gestelde vragen voor meer informatie over de werkwijze en de kosten.

Postbezorger Jacob Kooimans:

“Verkleed als postbezorger val ik op het verjaardagsfeest van de 70 jarige met de deur in huis, maak ik op natuurlijke en geestige wijze verbinding met het aanwezige publiek en barst vervolgens los in weergaloos gezang.

De begeleidende muziek met een uitstekende sound klinkt uit het nostalgische muziekkoffertje dat om mijn schouder hangt.

Ik verzorg op het feest een originele en onvergetelijke act waarin de 70 jarige zelf de wervelende hoofdrol speelt. Dit hilarische belevenis cadeau zal de gasten ontroeren of ze komen niet meer bij van het lachen. Na afloop van deze spectaculaire opvoering zal het feest een welhaast onomkeerbare feestelijke wending nemen. Laat de 70 jarige hoofdpersoon, de gasten en jezelf eens vermakelijk genieten van een sketch waar de mensen nog lang over napraten.”

Zingende postbode Jacob Kooimans
Jacob Kooimans maakt op natuurlijke en geestige wijze verbinding met het publiek. 🙂

Waarover kan een Zingend Telegram gaan als iemand zijn of haar 70ste verjaardag viert?

Tja, bij 70 jaar begint het toch echt serieus te worden zou je denken. De rimpels beginnen wat dieper te worden en de middelbare leeftijd is nu wel echt ten einde gekomen. Grijsheid, een kaal hoofd, brillen, gehoorapparaten en allerlei andere lichamelijke ongemakken kunnen in deze levensfase beginnen op te spelen. Toch valt dit met de huidige generatie zeventigers bijzonder mee en is zij meestal nog ‘alive and kicking’. Vaak krijgt deze leeftijdsgroep te maken met hernieuwde energie vanwege kleinkinderen of een zee aan vrije tijd om bijvoorbeeld regelmatig op reis te gaan.

In de liednummers kan vader, moeder, oma, opa, vriend of vriendin gefeliciteerd worden met haar/zijn 70 jaar om de volgende redenen:

 1. Relatie – sommige opa’s en oma’s zijn stapeldol op hun kleinkinderen; voor sommige kleinkinderen is hun oma zelfs de “beste oma van het heelal”. Vrienden worden belangrijker als de mannen en vrouwen van 70 jaar alleen zijn komen staan
 2. Gezondheid en uiterlijk – voor sommigen heeft het ronde buikje door het vele lekkere eten definitief gewonnen, ondanks het lijnen. Er zijn  echter ook prachtig verzorgde dames van 70 jaar of mensen die zo gezond zijn als een vis
 3. Vrije tijd – De vrouwen en mannen van 70 jaar steken graag tijd en energie in samenzijn met hun medemens: voetbal scheidsrechter, klaverjassen, zingen in een koor, visites, lekker koken en eten, klussen voor anderen, fietsen, vakantie vieren. Maar men kan ook heel tevreden in haar/ zijn eentje zijn met stamboomonderzoek, muziek maken, sudoku’s, (moes)tuinieren, lezen, kerstkaarten maken, aquarelleren
 4. Bij een 70 jaar verjaardag kun je de hoofdpersoon ook waarderen met een Zingend Telegram voor diens positieve karaktereigenschappen: mensen die zorgzaam zijn en als steunpilaar altijd voor je klaarstaan, mensen die altijd opgewekt zijn of veel humor hebben
 5. Maar met een Zingend Telegram kun je in de liedjes de hoofdpersoon ook een milde spiegel voorhouden met diens minder positieve karakter eigenschappen: de Pietje Precies, de Betweter, de Brokkenpiloot, de Zeurkous, de Boekenwurm, de Kletsmajoor, de Sloddervos etc.

Niet goed? Geld terug!

Ik sta 100% garant voor de kwaliteit van mijn Zingende Telegrammen. Ik zing al meer dan 20 jaar op allerlei feestelijke gelegenheden en altijd zijn mijn klanten tevreden over het resultaat.

Mocht je toch niet tevreden zijn, dan hoef je me dat alleen maar per mail te melden en dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug.

Tevredenheidsgarantie

Reacties van 70 jarige Zingend Telegram ontvangers of hun afzenders

Theo 70 jaar

De Singing Telegram Services gaf bij de start van mijn verjaardagsfeest een enorme boost aan de sfeer. Jacob was ontzettend leuk en ad-rem. Zijn teksten en liedjes werden geestig op mijn persoon gezongen. De sfeer op het feest bij mijn zeventigste verjaardag op 2 september zat er met de STS goed in. Hartelijke groet,

Kees 70 jaar

Hai Jacob, Iedereen heeft geweldig genoten van je optreden op de 70ste verjaardag mijn vader. Wist echt niet wat ik kon verwachten maar dit overtrof alles. De mannen in de buitendienst (in die overalls) zijn normaal niet van hun stuk te krijgen maar ze hadden echt plezier zag ik aan ze! Echt fantastisch, en dat…

Ritha en Kees 70 jaar

Beste Jacob, Wij hebben zeker genoten van je leuke optreden. Jammer voor jou dat er zoveel lawaai was in de zaal. Ondanks deze moeilijke factor heb je er toch een goede show van gemaakt. Iedereen, en vooral Ritha & Kees hebben veel plezier gehad. Ik kan alleen maar zeggen, missie geslaagd. Ontzettend bedankt daarvoor. Chapeau!…

Willem 70 jaar

Het was geweldig. Mede dankzij jouw fantastische bijdrage heeft mijn vader een geweldige 70 jaar verjaardag gehad! We zullen het beeldmateriaal bewerken zodat hij alles nog eens op zijn gemak kan terug kijken. Nogmaals heel erg bedankt! (ook voor de mooie afdrukken van de liednummers!) Groet Yvonne

Zie meer blije gezichten in Jacob’s Gastenboek >