Zoek je een cadeau voor een 50 jaar getrouwd stel? Wat moet je geven bij een Gouden Huwelijk?

Verras het gouden echtpaar en geef een lied cadeau!

Maatwerk
Maatwerk

Alle liedteksten volledig op maat voor het 50 jaar getrouwde stel.

Kwaliteit
Kwaliteit

Al meer dan 20 jaar ervaring bij vele feestelijke gelegenheden.

Bezorgkosten
Bezorgkosten

In omgeving Haarlem geen bezorgkosten.

Geen inspiratie en geen idee voor een cadeau voor het Gouden Huwelijksfeest van je ouders?

Geen zin, geen tijd of inspiratie om het 50 jarig huwelijksfeest van je ouders bijzonder te maken? Verwachten ze eigenlijk wel een beetje dat je iets gaat doen, maar zie je dat absoluut niet zitten? Je gunt het 50 jaar getrouwde stel het feest van hun leven, maar je bent bang dat het halverwege inzakt? Heb je weleens aan een Zingend Telegram als muzikaal cadeau gedacht? Dat is een cadeau en entertainment op het feest in één.

Ik ben Jacob Kooimans van STS Singing Telegram Services en ik zing per jaar meer dan 100 op maat geschreven Zingende Telegrammen op verjaardagen, bruiloften, afscheidsfeestjes en bedrijfsevenementen, en dat al meer dan 20 jaar.

50 jaar getrouwd en het Gouden Huwelijksfeest moet op bijzondere wijze gevierd worden

Mensen worden steeds ouder, dus komt het steeds vaker voor: 50 jaar lief en leed gedeeld en nog steeds samen. Meestal is dit aanleiding voor een feest. Soms uitgebreid met van alles erop en eraan en soms klein en lekker vertrouwd in de huiselijke sfeer. In beide gevallen moet er natuurlijk stilgestaan worden bij deze fantastische mijlpaal. En je wilt natuurlijk wel dat het bijzonder wordt. Hoe krijg je dat voor elkaar? En wat voor 50 jarig huwelijkscadeau moet je in vredesnaam geven?Vier die Gouden Bruiloft met dit originele idee

Misschien had je zelf het idee om iets te bedenken of te maken voor de Gouden Bruiloft. Als je geen inspiratie hebt of geen tijd dan kun je altijd de Zingende Postbode bestellen. Hij is het gewend om op een groot of intiem feest binnen te vallen en zich op informele en humoristische wijze te verbinden met de aanwezige gasten. Hij is bovendien door jou vooraf geïnformeerd. Het 50 jaar getrouwde stel zal in de eerste instantie niet weten wat hen overkomt, maar krijgt vroeg of laat door dat het bericht waarschijnlijk van jou afkomstig is. Vervolgens zingt de postbode de sterren van de hemel met het Gouden Huwelijkspaar in het middelpunt van de belangstelling.


Mariola P.
Mariola P.
16:13 14 May 24
Geweldig, origineel en professioneel gedaan.De sfeer was gelijk goed, ook voor de rest van de avond. Alleen maar positieve reacties gehad.
Pita H.
Pita H.
15:34 10 Mar 24
Heel professioneel heeft Jacob met de gestuurde input 2 zelfgemaakte liedjes over het leven van mijn vader gemaakt. En deze heel mooi gezongen op de 90e verjaardag van mijn vader en opa Piet vorige week zaterdag. Het was ontroerend, hilarisch en een feest van herkenning. Om op deze manier in het zonnetje gezet te worden is echt een aanrader! Dit gun je iedere jarige job. Communicatie verliep prima en Jacob, als zingende postbode, kwam precies op de afgesproken tijd langs en is echt een zeer ervaren entertainer. Alle gasten en natuurlijk vooral mijn vader hebben zeer genoten van dit optreden, als verrassing, op zijn verjaardagsfeest. Dank je wel voor dit onvergetelijke moment!
A
A
18:33 18 Jan 24
Leuker kun je het niet krijgen op je feest.Jacob weet in no-time de boel flink aan het lachen te krijgen.Een kraker van jewelste.Jacob bedankt en ik hoop tot de volgende komische sketch.Anton
Trudy van G.
Trudy van G.
08:49 18 Jan 24
Jacob Kooiman van Singing Telegram Services kwam op het 60-jarig huwelijk van Hans en Riet binnenvallen. Wat een spektakel, wat hebben we gelachen, wat raakte hij met heel veel humor een stukje van hun leven aan. Wij hebben ervan genoten, een onvergetelijke herinnering hebben wij samen gemaakt.Dankjewel Jacob

Waarom zou je het 50 jaar getrouwde echtpaar een lied cadeau doen?

  • Dit Gouden Huwelijkscadeau maakt de levensloop van de gouden tortelduifjes tot het thema van een humoristisch optreden
  • Hierdoor zullen bij het 50 jaar getrouwde stel en de gasten vele herinneringen bovenkomen
  • Je hebt na afloop meteen een leuk gespreksonderwerp
  • De jubilarissen staan even goed in het middelpunt op hun eigen Gouden huwelijksfeest
  • De feeststemming zit er onmiddellijk in

gouden huwelijk cadeau idee

Verras en ontroer het echtpaar met dit Gouden Bruilofscadeau

Vijftig jaar getrouwd betekent veel belevenissen en herinneringen. Het verleden laten herleven met op maat geschreven liednummers op mooie muziek zal het 50 jaar getrouwde echtpaar en de aanwezige gasten verrassen en ontroeren. De feestvreugde zal na afloop flink verhoogd zijn en men heeft een dankbaar onderwerp van gesprek. Bovendien is de kans groot dat het stel na afloop van het Zingend Telegram weer helemaal verliefd is.

50 jaar getrouwd, oftewel een Gouden Bruiloft, is een speciaal moment. Daarom is dit een prachtige gelegenheid om iets bijzonders te organiseren en een onalledaags cadeau te geven. Met een Zingend Telegram haal je iets in huis wat het Gouden huwelijkspaar niet snel zal vergeten. De gasten trouwens ook niet.Hoe overtref ik jouw verwachtingen met dit 50 jaar getrouwd idee?

Feedback
Jij verstrekt mij de input over het 50 jaar getrouwde stel:

zijn of haar bijzonderheden, eigenaardigheden,
levensperikelen en kwaliteiten.

Muziek
Met jouw input

schrijf ik de liednummers speciaal op maat toegespitst op de hoofdpersonen. Ik gebruik vrolijke en toegankelijke muziek.

Cadeau
Tip: geef dit cadeau

samen met een groep vrienden of met de familie, zodat je de kosten kunt delen.

Geef ze een onvergetelijke ervaring cadeau op hun Gouden Bruiloft, want ze hebben alles toch al

Een 50 jaar getrouwd stel heeft natuurlijk alles al. In deze levensfase komt het echt aan op een bijzondere ervaring die een mooie herinnering met zich meebrengt. Een Gouden bruiloft is de gelegenheid bij uitstek om het samenzijn met familie en vrienden te verdiepen en extra genoeglijk te maken met een optreden in de vorm van een Zingend Telegram. Hierin zijn dan allerlei hoogte- en dieptepunten uit het leven van het echtpaar verwerkt. Zo’n sketch kan nogal op de lachspieren werken van het 50 jaar getrouwde stel en de aanwezige gasten. Desalniettemin wordt er ook regelmatig een traantje weg gepinkt van ontroering. De muziek klinkt uit het nostalgische muziekkoffertje van de Zingende Postbode.

Zo’n 50 jaar getrouwd lied had je nog nooit gehoord. Hartverwarmend, grappig en spraakmakend.

De inhoud van het gezongen ‘gedicht’ kan men zelf aanleveren. De Zingende Postbode verwerkt dit met humor in een aantal liednummers die hij op geestige wijze op het huwelijksfeest komt ‘afleveren’. De levensperikelen van het Gouden echtpaar komen al zingend in vogelvlucht voorbij. Succes verzekerd en je hebt meteen dat Gouden huwelijkscadeau waar je zo om verlegen zat. Het feest krijgt bovendien een flinke stimulans.

Je kunt een Zingend Telegram bestellen voor een 50 jaar getrouwd echtpaar in de huiselijke sfeer, maar ook op een andere leuke feestlocatie. Een optreden is natuurlijk mogelijk voor allerlei bijzondere gebeurtenissen. Kijk op Veel gestelde vragen voor meer informatie over de werkwijze en de kosten.

Postbezorger Jacob Kooimans:

“Verkleed als postbezorger val ik op het 50 jarig huwelijksfeest met de deur in huis, maak ik op natuurlijke en geestige wijze verbinding met het aanwezige publiek en barst vervolgens los in weergaloos gezang.

De begeleidende muziek met een uitstekende sound klinkt uit het nostalgische muziekkoffertje dat om mijn schouder hangt.

Ik verzorg op het feest een originele en onvergetelijke act waarin het 50 jaar getrouwde stel zelf de wervelende hoofdrol speelt. Dit hilarische belevenis cadeau zal hen en de gasten ontroeren of ze komen niet meer bij van het lachen. Na afloop van deze spectaculaire opvoering zal het feest een welhaast onomkeerbare feestelijke wending nemen. Laat 50 jaar getrouwde stel, de gasten en jezelf eens vermakelijk genieten van een (gezongen) sketch waar de mensen nog lang over napraten.”

Zingende postbode Jacob Kooimans
Jacob Kooimans maakt op natuurlijke en geestige wijze verbinding met het publiek. 🙂

Niet goed? Geld terug!

Ik sta 100% garant voor de kwaliteit van mijn Zingende Telegrammen. Ik zing al meer dan 20 jaar op allerlei feestelijke gelegenheden en altijd zijn mijn klanten tevreden over het resultaat.

Mocht je toch niet tevreden zijn, dan hoef je me dat alleen maar per mail te melden en dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug.

Tevredenheidsgarantie


Reacties van 50 jaar getrouwde Zingend Telegram ontvangers of hun afzenders

Sinus & Ina 50 jarig huwelijksfeest

Een Zingend Telegram is werkelijk een feestelijk kado geweest aan onze ouders die hun 50e trouwdag vierde met familie en vrienden. Jacob weet direct de aanwezigen voor zich te winnen door zijn act. Zingend en met eigen muzikale ondersteuning geeft hij prachtig kleur aan het feest. We hebben ons kostelijk vermaakt met het Zingend Telegram….

Gerry & James en Janny & Kees 50 jaar getrouwd

Zo terugkijkend op vorig weekend kunnen wij alleen nog maar nagenieten. Jacob je maakte met je telegram echt de avond compleet en wat was het een verrassing voor hun viertjes. Daarna kwam je nog terug als DJ en je wist werkelijk waar iedereen aan het dansen te krijgen!! Nogmaals super bedankt namens ons allemaal, Groetjes,…

Han & Gijs 50 jaar getrouwd

Jacob heeft mijn ouders thuis een onvergetelijk 50-jarig huwelijksjubieum bezorgd met enkele fantastische liedjes en een hilarisch optreden. Een voltreffer!

Ed en Ria Gouden Huwelijk

Wij waren 50 jaar getrouwd, en tijdens ons feest werden we verrast door Jacob Kooimans. Onze kids hadden hem uitgenodigd en voorzien van de nodige info. Man wat had die Jacob er een onvergetelijk optreden van gemaakt. Onze ruim 70 gasten en uiteraard wij zelf ook. Echt wat is die Jacob Kooimans goed, een perfecte…

Jan en Dina 50 jaar getrouwd

Tranen met tuiten, wat hebben we gelachen. Door een goede voorbereiding en een perfecte uitvoering van postbode Jacob heeft hij op ludieke wijze weten te verwoorden/zingen wat wij anders in een vermoedelijk saaie speech hadden verteld. Geniaal! Pamela Langeveld

Gouden huwelijk Thea en Derk

Beste Jacob, De avond is geweldig verlopen. We bleven de tranen over onze wangen lachen en we hebben nog dagen nagenoten. Je concept/type is echt geweldig en hoe je het doet heel erg knap. Het is niet makkelijk maar je weet het echt fantastisch te brengen. Het was een enorm succes! Ageeth

Zie meer blije gezichten in Jacob’s Gastenboek >