Wat geef je aan een 25 jaar getrouwd stel?

Humor voor het Zilveren echtpaar!

Maatwerk
Maatwerk

Alle liedteksten helemaal op maat voor het 25 jarig huwelijkspaar.

Kwaliteit
Kwaliteit

Al meer dan 20 jaar ervaring bij vele feestelijke gebeurtenissen.

Bezorgkosten
Bezorgkosten

In omgeving Haarlem geen bezorgkosten.

Feliciteer tijdens het trouwfeest met een op maat geschreven Zingend Telegram

Heb je zin in iets geks en iets met humor voor je vrienden die 25 jaar getrouwd zijn? Iets om nooit meer te vergeten? Maar heb je geen inspiratie? Wil je een ludiek cadeau geven voor op het feest, maar weet je niet wat? Heb je zin om het stel eens lekker te laten schrikken, maar dan wel op een leuke en lieve manier? Vind je dat het Zilveren bruidspaar het verdient om in het zonnetje gezet te worden, maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Heb je wel eens van een Zingend Telegram gehoord? Dat is een op maat geschreven en gezongen act speciaal voor dit soort bijzondere gelegenheden. Met behulp van jouw input ben je met deze sketch van succes verzekerd.

Ik ben Jacob Kooimans van STS Singing Telegram Services en ik zing per jaar meer dan 100 op maat geschreven Zingende Telegrammen op verjaardagen, bruiloften, afscheidsfeestjes en bedrijfsevenementen, en dat al meer dan 20 jaar.

Geef een lied op maat cadeau bij 25 jaar getrouwd of 25 jaar samenzijn

Een kwart eeuw liefde voor elkaar mag gevierd worden. Wist je dat de historische oorsprong van het zilveren huwelijksfeest in het Romeinse keizerrijk ligt? Bij dit feest kroonde de man zijn vrouw met een zilveren krans. Deze mijlpaal is vandaag de dag natuurlijk nog steeds aanleiding voor een feest. Soms wordt er dan van alles uit de kast gehaald om dit te vieren, maar je kunt het ook klein en intiem houden. In beide gevallen moet er natuurlijk wel stilgestaan worden bij deze fantastische mijlpaal.Vier die Zilveren Bruiloft met humor en geniet van de voorpret

Terugblikken op de afgelopen 25 jaar en het zilveren bruidspaar even helemaal in het middelpunt laten zetten kun je prima doen met een Zingend Telegram. De voorbereiding doe je natuurlijk in het grootste geheim. Je zult hier daarom zeker voorpret aan gaan beleven. Betrek vrienden en familie erbij en verzamel wat leuke wetenswaardigheden, eigenaardigheden en passies van het stel. Zet dit in je eigen woorden op de mail en stuur het naar Jacob, de Zingende Postbode. Hij schrijft er vervolgens met humor een paar liednummers van en zet er met veel zorg een gezongen felicitatie act van in elkaar. Op elke gewenste locatie komt hij deze sketch dan uitvoeren op het door jouw gewenste tijdstip.


Mariola P.
Mariola P.
16:13 14 May 24
Geweldig, origineel en professioneel gedaan.De sfeer was gelijk goed, ook voor de rest van de avond. Alleen maar positieve reacties gehad.
Pita H.
Pita H.
15:34 10 Mar 24
Heel professioneel heeft Jacob met de gestuurde input 2 zelfgemaakte liedjes over het leven van mijn vader gemaakt. En deze heel mooi gezongen op de 90e verjaardag van mijn vader en opa Piet vorige week zaterdag. Het was ontroerend, hilarisch en een feest van herkenning. Om op deze manier in het zonnetje gezet te worden is echt een aanrader! Dit gun je iedere jarige job. Communicatie verliep prima en Jacob, als zingende postbode, kwam precies op de afgesproken tijd langs en is echt een zeer ervaren entertainer. Alle gasten en natuurlijk vooral mijn vader hebben zeer genoten van dit optreden, als verrassing, op zijn verjaardagsfeest. Dank je wel voor dit onvergetelijke moment!
A
A
18:33 18 Jan 24
Leuker kun je het niet krijgen op je feest.Jacob weet in no-time de boel flink aan het lachen te krijgen.Een kraker van jewelste.Jacob bedankt en ik hoop tot de volgende komische sketch.Anton
Trudy van G.
Trudy van G.
08:49 18 Jan 24
Jacob Kooiman van Singing Telegram Services kwam op het 60-jarig huwelijk van Hans en Riet binnenvallen. Wat een spektakel, wat hebben we gelachen, wat raakte hij met heel veel humor een stukje van hun leven aan. Wij hebben ervan genoten, een onvergetelijke herinnering hebben wij samen gemaakt.Dankjewel Jacob

Waarom een lied cadeau voor een 25 jaar getrouwd koppel?

  • Met dit Zilveren Huwelijkscadeau feliciteer je de geliefden op een originele manier
  • Je hebt na afloop meteen iets leuks om over te praten
  • De hoofdrolspelers staan even goed in het centrum van de aandacht op hun eigen Zilveren huwelijksfeest
  • Er zal veel gelachen worden, dus de feestvreugde stijgt naar grote hoogte

25 jaar getrouwd echtpaar wordt versierd met slingers

Zorg voor een muzikale, ontroerende en hilarische belevenis op het feest

25 jaar geleden zijn deze twee mensen met elkaar getrouwd. Of misschien zijn ze wel helemaal niet getrouwd en zijn of wonen ze al die tijd samen. In de tussentijd is er in ieder geval veel gebeurd. Kinderen, verhuizing, allerlei leuke en minder leuke familieomstandigheden, ontwikkeling in werk, vakanties, hobby’s, etc. Allerlei zaken die nog vers in het geheugen liggen of gebeurtenissen die alweer bijna zijn vergeten. Dit vraagt om een moment van terugkijken.

Sketches, gedichten voordragen, abc spel, een plakboek maken, etc. is allemaal mogelijk en wellicht is er talent in de familie of vriendenkring die een goed lied in elkaar kunnen zetten. Tijd, energie en inspiratie is vaak het probleem. Maar ja, je wilt toch ‘iets leuks’ en alle materialistische wensen zijn intussen al vervuld. Tenen krommende toestanden zit je ook niet op te wachten. Bel gewoon vrijblijvend de Zingende Postbode en vraag hem of hij uitkomst kan bieden.Hoe overtref ik jouw verwachtingen met dit 25 jaar huwelijksevenement?

Feedback
Jij verstrekt mij de input over het 25 jaar getrouwde stel:

hun bijzonderheden, eigenaardigheden,
levensperikelen en kwaliteiten.

Muziek
Met jouw input

schrijf ik de liednummers speciaal op maat toegespitst op de hoofdpersonen. Ik gebruik vrolijke en toegankelijke muziek.

Cadeau
Tip: geef dit cadeau

samen met een groep vrienden of met de familie, zodat je de kosten kunt delen.

Een cadeau om te lachen en om de komende 25 jaar ook getrouwd te blijven

Dit cadeau is eigenlijk ook meteen een voorzetje voor de aankomende 25 jaar. Een soort huwelijksvoltrekking 2.0. Aan het einde van de act staat het stel even helemaal ‘in het zonnetje voor zolang elkaars honneponnetje’. Dit moment bezegelen ze natuurlijk met de huwelijks kus. Een nieuwe belofte. Nu is de spanning er ook meteen af en kan het feest echt beginnen. De stemming zit erin en het volume kan omhoog.

Je kunt een Zingend Telegram organiseren bij het 25 jaar getrouwde paar thuis of op allerlei andere soorten locaties. Zo’n op maat gemaakte act kun je natuurlijk ook inzetten voor allerlei andere bijzondere gelegenheden of bijvoorbeeld in plaats van een speech. Kijk op Veel gestelde vragen voor meer informatie over de werkwijze en de kosten.

Postbezorger Jacob Kooimans:

“Verkleed als postbezorger val ik op het 25 jarig huwelijksfeest met de deur in huis, maak ik op natuurlijke en geestige wijze verbinding met het aanwezige publiek en barst vervolgens los in weergaloos gezang.

De begeleidende muziek met een uitstekende sound klinkt uit het nostalgische muziekkoffertje dat om mijn schouder hangt.

Ik verzorg op het feest een originele en onvergetelijke act waarin het 25 jaar getrouwde paar zelf de wervelende hoofdrol speelt. Dit hilarische belevenis cadeau zal hen en de gasten ontroeren of ze komen niet meer bij van het lachen. Na afloop van deze spectaculaire opvoering zal het feest een welhaast onomkeerbare feestelijke wending nemen. Laat het Zilveren koppel, de gasten en jezelf eens vermakelijk genieten van een (gezongen) sketch waar de mensen nog lang over napraten.”

Zingende postbode Jacob Kooimans
Jacob Kooimans maakt op natuurlijke en geestige wijze verbinding met het publiek. 🙂

Niet goed? Geld terug!

Ik sta 100% garant voor de kwaliteit van mijn Zingende Telegrammen. Ik zing al meer dan 20 jaar op allerlei feestelijke gelegenheden en mijn klanten zijn altijd tevreden over het resultaat.

Mocht je toch niet tevreden zijn, dan hoef je me dat alleen maar te melden en dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug.

Tevredenheidsgarantie


Reacties van 25 jaar getrouwde Zingend Telegram ontvangers of hun afzenders

Peter en Monique 25 jaar getrouwd

Dag Jacob, nou het was fantastisch leuk! Ik had er eerlijk gezegd beetje buikpijn van vooraf, ik dacht echt oooooo wat heb ik nou weer bedacht haha Maar het was helemaal super, leuk en verrassend en niet te lang. Precies goed. Dank je wel voor je leuke inbreng in de onvergeetbare avond voor Peter en…

Erwin en Mirjam 25 jaar getrouwd

Heb Jacob nu op 3 feestjes meegemaakt, gewoon omdat we hem zo geweldig vinden, vragen we hem iedere keer weer. Het is echt zo vrolijk en gezellig, en de songteksten die hij maakt zijn absoluut goed. Helemaal persoonlijk gemaakt met de input van ons vooraf. Het is echt een aanrader voor een leuke act op…

Ed en Simone 25 jaar getrouwd

Mede namens mijn vroh (vrouw op z’n Bernhard’s …) wil ik de zingende postbode heel erg bedanken voor zijn enthousiasme bij ons 25-jarig huwelijksfeestje. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, dat is ons motto en daar heeft de postbode vandaag in ruime mate aan bijgedragen.
 Misschien nog wel het leukste onderdeel: de…

Zie meer blije gezichten in Jacob’s Gastenboek >